Algemene vragen maaltijdenbezorgservice.nl

1: Vanaf hoeveel maaltijden kan ik bestellen?
Het minimum aantal maaltijden is 4 per bestelling.

2: kan ik zelf de maaltijden kiezen die ik wil bestellen?
Ja je mag zelf bepalen welke maaltijden je wilt bestellen.

3: Wat gebeurt er als een maaltijd vergeten is?
Het kan soms gebeuren dat er een maaltijd vergeten wordt, we proberen dit natuurlijk zoveel mogelijk te voorkomen maar als dit gebeurt zorgen wij ervoor dat je de maaltijd alsnog gratis bezorgd krijgt.

4: Hoe vaak mag ik gebruik maken van de aanbieding?
Je mag zo vaak als gewenst gebruik maken van onze aanbieding.

5: Hoe moet ik betalen?
Je kunt online veilig betalen via Ideal.

6: Ik heb besteld en betaald wat nu?
Als je besteld en betaald hebt dan ontvang je een code. Als je de code hebt ontvangen dan is de bestelling gelukt. Je laat deze code zien aan de bezorger, hij of zij heeft diezelfde code bij zich en die laat hij/ zij aan je zien. Als dit klopt krijg je de maaltijdenbox overhandigd met de dagverse maaltijden.

7: Hoe weet ik hoe laat mijn bestelling komt en wanneer?
De maaltijden die worden – als je voor 12.00 besteld hebt – de volgende dag bij je thuisbezorgd. We adviseren je wel om die dag thuis te blijven zodat de bezorgers de maaltijdenbox bij je af kunnen leveren. Ben je er niet of ben je niet in de gelegenheid om thuis te wachten dan adviseren wij je om een ander afleveradres op te geven en de code ook daar af te geven want zonder code leveren wij geen maaltijdenbox.

8: Ik wil voor de hele week bestellen kan dat?
Ja je kunt voor de gehele week bestellen, we hebben een menukaart die iedere week wisselt die wordt per post opgestuurd en daar kun je uit kiezen zodat je iedere dag een verse maaltijd hebt.

9: Mag ik ook alleen een toetje of soep bestellen?
Nee dit is niet mogelijk, je dient minimaal 4 maaltijden te bestellen. Wij zijn een gratis bezorgservice en bij alleen een toetje of soep bestelling zijn de kosten simpelweg te hoog.

10. Ik heb een allergie kan ik dit aangeven?
Ja, je kunt ons altijd een bericht versturen via onze contactformulier of dit telefonisch doorgeven.