Over ons

Wij hebben ruime ervaring binnen de foodservice en maaltijdenvoorziening. Onze visie & missie is dan ook om een ieder te kunnen voorzien van een heerlijke en gezonde maaltijd. Dit wat een toegevoegde waarde heeft voor een gezonde levensstijl.

Wij zagen dat er nog veel te doen was omtrent kant-en-klare maaltijden van deze tijd. Vandaaruit is Maaltijdenbezorgservice ontstaan: maaltijden zonder E-nummers en smaakversterker of verrijkers. Wij hebben in ons assortiment een ruim aanbod van diverse maaltijden: vis, vlees, Vega en Hollands en meer. Dus voor een ieder is er altijd een heerlijke maaltijd te vinden. Voor diegene die geen tijd heeft om te koken biedt Maaltijdenbezorgservice de ideale maaltijd oplossing.

Onze koks koken met de beste en mooiste producten uit de streek om zo ervoor te kunnen zorgen dat u de juiste hoeveelheid vitaminen binnen krijgt. Tevens zijn onze maaltijden makkelijk te bereiden, u kunt ze zowel in de magnetron als oven opwarmen. Onze maaltijden worden snel en gratis bij u bezorgd. Maaltijdenbezorgservice is de ideale oplossing voor een heerlijke, gezonde maaltijd bij u op tafel.

Het gemak van MaaltijdenBezorgService

Bestellen en bezorgen

Bestel een dag van tevoren voor 12:00 en wij bezorgen de maaltijd(en) de dag erna op een afgesproken tijdstip bij u thuis.

Dagvers en gezond

Wij gebruiken uitsluitend verse, gezonde producten, veelal van lokale ondernemers. En dat proef je direct terug in onze maaltijden.

Eenvoudig bereiden

Onze maaltijden zijn kant en klaar. U hoeft ze alleen maar even op te warmen in de magnetron of oven

Houdbaarheid

Onze maaltijden worden gekoeld geleverd en zijn drie dagen houdbaar of in te vriezen voor latere comsumptie.

Zij bestelden ook bij MaaltijdenBezorgService